Δημιουργία Ιστοσελίδων

Αποκτήστε πελάτες με τη δημιουργία των ιστοσελίδων σας.

Η δημιουργία ιστοσελίδων για υψηλή επισκεψιμότητα, είναι κάτι που επιθυμεί ο κάθε ιδιοκτήτης ιστοσελίδων. Εάν είστε ιδιοκτήτης κάποιου blog ή επαγγελματικής ιστοσελίδας και ανησυχείτε για ποιους λόγους δεν έχετε επισκέπτες, τότε η απάντηση στο πρόβλημα σας είναι απλή. Μετά την ανάπτυξη των ιστοσελίδων σας, είναι απαραίτητο να αναθέσετε τον σχεδιασμό – δημιουργία των ιστοσελίδων σας, σε μία ειδικευμένη εταιρεία δημιουργίας ιστοσελίδων, στις υπηρεσίες seo (βελτιστοποίηση ιστοελίδων), το internet marketing και την προώθηση ιστοσελίδων.

Σε όποιο σημείο της Ελλάδας και να είστε, μπορείτε να βρείτε διάφορες εταιρείες δημιουργίας ιστοσελίδων, οι οποίες θα αναλάβουν την επαγγελματική δημιουργία των ιστοσελίδων σας. Έτσι, θα αποκτήσετε ένα διαδικτυακό προφίλ, το οποίο θα είναι ελκυστικό στους επισκέπτες σας, αλλά και στις μηχανές αναζήτησης.

Αυτό που ουσιαστικά χρειάζεστε, είναι μία επαγγελματική εταιρεία δημιουργίας ιστοσελίδων, η οποία θα σας παράσχει αξιόπιστες υπηρεσίες προώθησης ιστοσελίδων, internet marketing, τεχνική υποστήριξη και συντήρηση για την ιστοσελίδας σας. Αφού βρείτε κάποια τέτοια εταιρεία δημιουργίας ιστοσελίδων, πρέπει να φροντίσετε ότι μπορούν να ανταποκριθούν στις ανάγκες σας, καθώς επίσης και στις ανάγκες των πελατών σας. Ο σχεδιασμός της ιστοσελίδας, είναι δύο κύρια πράγματα, τα οποία μπορούν να καθορίσουν τη θετική ή την αρνητική εμπειρία που αποκτά ο χρήστης κατά τη διάρκεια της εισόδου στην ιστοσελίδα σας.

Οι εταιρείες δημιουργίας ιστοσελίδων που έχουν αυτές τις δυνατότητες, συνήθως δεν περιορίζονται μόνο στη δημιουργία ιστοσελίδων, αλλά και στην ανάπτυξη προσαρμοσμένων εφαρμογών, οι οποίες συνάδουν με τις ανάγκες τις διαδικτυακής σας επιχείρησης. Μπορείτε για παράδειγμα αρχικά να ζητήσετε μία ιστοσελίδα απλή και έπειτα να σας δημιουργήσουν ιστοσελίδες ηλεκτρονικού εμπορίου, γνωστές και ως ηλεκτρονικά καταστήματα. Ιδιαίτερα για την δημιουργία ιστοσελίδων ηλεκτρονικού εμπορίου, είναι ιδιαίτερα σημαντικό να μισθώσετε μία πολύ καλή εταιρεία σχεδιασμού ιστοσελίδων, προκειμένου να αναλάβει και την προώθηση των ιστοσελίδων σας, ώστε να έχετε μία επιτυχημένη καμπάνια internet marketing.

Δημιουργία ιστοσελίδων για επιχειρήσεις

Αυξήστε τα κέρδη της μικρής σας επιχείρησης

Οι μικρές επιχειρήσεις, δεν έχουν τη δυνατότητα να ξοδέψουν αρκετά χρήματα, λόγω του περιορισμένου οικονομικού πακέτου που μπορούν να διαθέσουν στην αγορά. Ακόμη και αν θέλετε να διαφημιστείτε στην περιοχή σας, η διαφήμιση στα τοπικά κανάλια και το ραδιόφωνο, μπορεί να είναι ιδιαίτερα ακριβή. Επίσης, ξοδεύεται τα χρήματα σας σε διαφημίσεις οι οποίες δεν ξέρετε αν απευθύνονται σε στοχευμένο κοινό.

Είναι απαραίτητο λοιπόν, αν έχετε μία μικρή επιχείρηση και θέλετε να αυξήσετε τα κέρδη σας, να έχετε μία επιτυχημένη διαφήμιση, η οποία δεν θα κοστίσει αρκετά χρήματα. Για να διασφαλίσετε μικρό κόστος και υψηλότερα κέρδη, μπορείτε να μισθώστε κάποια εταιρεία δημιουργίας ιστοσελίδων, η οποία θα αναλάβει την επαγγελματική δημιουργία των ιστοσελίδων σας, αλλά και την internet marketing καμπάνια σας.

Αυτές οι εταιρείες δημιουργίας που έχουν τις γνώσεις προώθησης ιστοσελίδων, μπορούν να αυξήσουν την επισκεψιμότητα των ιστοσελίδων σας και άρα των κερδών σας. Είναι ιδιαίτερα απαραίτητο λοιπόν, να προβείτε σε έναν εκτενή έλεγχο της ελληνικής αγοράς, προκειμένου να αποφασίσετε ποια εταιρεία δημιουργίας ιστοσελίδων θα μισθώσετε για την επαγγελματική δημιουργία – σχεδιασμό των ιστοσελίδων σας, όπως επίσης και της seo προώθησης των ιστοσελίδων σας, με τεχνικές βελτιστοποίησης ιστοσελίδων και καμπάνιες Google Adwords. Αυτοί οι παράγοντες φυσικά, πρέπει να γίνουν, έχοντας υπόψη ότι γίνονται πληρώνοντας τα χρήματα που πρέπει να πληρώσετε, χωρίς να γίνονται υπερτιμολογήσεις σε υπηρεσίες που μπορείτε να τις βρείτε φθηνότερα.

Έρχεται όμως ένα ακόμα ζήτημα, το οποίο είναι πως μπορείτε να γνωρίζεται για την αξιοπιστία της εταιρείας δημιουργίας ιστοσελίδων που θέλετε να μισθώσετε. Όπως είναι φυσικό, υπάρχουν αρκετοί παράγοντες με τους οποίους μπορείτε να καθορίσετε την αποτελεσματικότητα της εταιρείας δημιουργίας ιστοσελίδων που θέλετε να μισθώσετε. Παρακάτω, αναφέρουμε συνοπτικά ποιοι είναι οι σημαντικότεροι παράγοντες αξιολόγησης εταιρειών δημιουργίας ιστοσελίδων.

Πρώτα από όλα, πρέπει να εξασφαλίσετε, ότι η εταιρεία κατασκευής ιστοσελίδων που θα αναλάβει τη δημιουργία των ιστοσελίδων σας, μπορεί να προσφέρει εγγύηση ικανοποίησης πελατών. Εάν δεν μπορούν να σας εγγυηθούν απόλυτη ικανοποίηση, τότε καλό θα ήταν να μην μισθώσετε αυτή την εταιρεία δημιουργίας ιστοσελίδων, καθότι δεν θα καταφέρετε να κερδίσετε την εμπιστοσύνη της αγοράς. Είναι σημαντικό λοιπόν, να βρείτε μία εταιρεία δημιουργίας ιστοσελίδων, η οποία εξασφαλίζει απόλυτη ικανοποίηση πελατών, όχι μόνο για τη δημιουργία των ιστοσελίδων σας, αλλά και για την επιτυχημένη καμπάνια προώθησης ιστοσελίδων – internet marketing.

Φροντίστε η εταιρεία δημιουργίας ιστοσελίδων, να αναλαμβάνει η ίδια τη δημιουργία των ιστοσελίδων και να μην μισθώνει ελεύθερους επαγγελματίες. Αυτός είναι ένας ακόμη παράγοντας, για τον οποίο μπορείτε να βασιστείτε στην αξιοπιστία της εταιρείας δημιουργίας ιστοσελίδων. Με αυτό τον τρόπο, μπορείτε να εξασφαλίσετε ότι όποτε θελήσετε να κάνετε αλλαγές στην ιστοσελίδα σας, θα πραγματοποιηθεί άμεσα και χωρίς καθυστερήσεις, ενώ θα γνωρίζουν ακριβώς την συμπεριφορά και τα σημεία που πρέπει να τροποποιηθούν σε περίπτωση που χρειάζεται να γίνουν αλλαγές. Εάν λοιπόν βρήκατε μία εταιρεία δημιουργίας ιστοσελίδων που σας αρέσει το portofolio της, είναι απαραίτητο να προβείτε στην παραπάνω ερώτηση για το αν έχει η ίδια σχεδιαστές ιστοσελίδων. Εάν μισθώνουν ελεύθερους – ανεξάρτητους επαγγελματίες δημιουργίας ιστοσελίδων, τότε θα ήταν καλύτερο να μεταβείτε στην αναζήτηση της επόμενης εταιρείας δημιουργίας ιστοσελίδων.

Ένα άλλο σημαντικό ζήτημα, είναι να γνωρίζεται είναι η τεχνική υποστήριξη που προσφέρουν. Μπορούν να κάνουν αλλαγές στην ιστοσελίδα σας εάν αυτό κρίνεται απαραίτητο? Υπάρχει η δυνατότητα να επικοινωνήσουν άμεσα μαζί σας; Αυτά είναι κάποια ερωτήματα που πρέπει να ξεκαθαριστούν πριν προβείτε στην μίσθωση τους.
Υπηρεσίες Δημιουργίας Ιστοσελίδων – Enter Logic
Βασικές υπηρεσίες δημιουργίας ιστοσελίδων και internet marketing

Σχεδιασμός – δημιουργία ιστοσελίδων με στατικό περιεχόμενο. Οι στατικές ιστοσελίδες, είναι ιστοσελίδες, οι οποίες παρουσιάζουν περιεχόμενο το οποίο είναι μικρό σε όγκο και αλλάζουν σπάνια. Στις στατικές ιστοσελίδες μπορείτε να παρουσιάσετε τα προϊόντα σας, ενώ σε πιο απλές ιστοσελίδες, απλά να δημιουργήσετε μία ηλεκτρονική επαγγελματική κάρτα για να σας βρίσκουν.

Σχεδιασμός – δημιουργία ιστοσελίδων με δυναμικό περιεχόμενο> Οι δυναμικές ιστοσελίδες, είναι ιστοσελίδες οι οποίες χρειάζονται συχνή ανανέωση στο περιεχόμενο τους ή είναι μεγάλες σε όγκο. Αποτελούν την ιδανική λύση για την ύπαρξη blog, την παρουσίαση προϊόντων, ενώ δεν χρειάζεται τεχνική γνώση για την ανανέωση του περιεχομένου ή για την διαχείριση του. Αποτελούν στις μέρες μας, την κατάλληλη επιλογή, καθότι έχουν τη δυνατότητα να είναι ιδιαίτερα φιλικές προς τις μηχανές αναζήτησης και να εμφανίζονται σε υψηλότερα αποτελέσματα.
Φιλοξενία Ιστοσελίδων Η φιλοξενία ιστοσελίδων, είναι το εικονικό μέρος που θα βρίσκεται η ιστοσελίδα σας. Η Enter Logic, είναι μία εταιρεία κατασκευής ιστοσελίδων, η οποία παρέχει δωρεάν αυτή την υπηρεσία στους πελάτες της.

Υπηρεσίες SEO – Βελτιστοποίηση ιστοσελίδων Το seo, είναι το ακρωνύμιο των λέξεων search engine optimization και αναφέρετε στη βελτιστοποίηση ιστοσελίδων. Εφαρμόζοντας υπηρεσίες seo – βελτιστοποίησης ιστοσελίδων, έχετε τη δυνατότητα να εμφανίζεστε υψηλότερα στα αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης και κατ ‘ επέκταση, να αυξήσετε τους πελάτες σας. Για αυτές τις υπηρεσίες, εφαρμόζουμε ένα σύνολο από τεχνικές μέσα στην ίδια την ιστοσελίδα, αλλά και σε άλλες, προκειμένου να επιτύχουμε τους στόχους σας.

Προώθηση ιστοσελίδων – SEM Αυτή η υπηρεσία, είναι συνδυασμός υπηρεσιών seo – βελτιστοποίησης ιστοσελίδων και προώθηση ιστοσελίδων με καμπάνια Google Adwords. Έτσι, μπορείτε να καταφέρετε να βρεθείτε άμεσα στις κορυφαίες θέσεις των μηχανών αναζήτησης, ενώ παράλληλα πραγματοποιούμε και κλασσικές μεθόδους βελτιστοποίησης ιστοσελίδων.

Internet Marketing Το internet marketing είναι ένα συνδυασμός διαφόρων υπηρεσιών, όπως social media marketing, internet video marketing, email marketing και reputation management. Έτσι καταφέρνουμε να σας κάνουμε γνωστό σε διάφορες ιστοσελίδες και έτσι μεταφέρουμε επισκέπτες στην ιστοσελίδα σας.

Όπως καταλαβαίνεται, η δημιουργία ιστοσελίδων είναι μία πολυσύνθετη διαδικασία. Ίσως να έχετε τις γνώσεις να φτιάξετε μία ερασιτεχνική ιστοσελίδα, αλλά η δημιουργία ιστοσελίδων για την επιχείρηση σας, είναι μία διαδικασία που περιλαμβάνει ένα σύνολο από διάφορες διαδικασίες, οι οποίες δεν είναι γνωστές στο μέσο χρήστη. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το κόστος και τις υπηρεσίες που παρέχουμε, μπορείτε να μεταβείτε στις τιμές των πακέτων μας.

1. Δυναμική Ιστοσελίδα Basic
 •     Δυνατότητα Δημιουργίας Απεριόριστων Σελίδων.
 •     Δυνατότητα Δημιουργίας Απεριόριστων Κατηγοριών.
 •     Φιλοξενίας Ιστοσελίδας για Ένα (1) Έτος.
 •     Τεχνική Υποστήριξη για Ένα (1) Έτος.
 •     Εκπαίδευση στο Σύστημα Διαχείρισης.
 •     Καταχώρηση Domain για Δύο (2) Έτη.
 •     Σχεδιασμός Απλού Λογότυπου.
 •     Βασική Προώθηση Ιστοσελίδας
 •     Φόρμα Επικοινωνίας.
 •     Gallery.
 •     Blog.
 •     Δωρεάν Κουπόνι Google Adwords.

2. Δυναμική Ιστοσελίδα Advanced
 •     Δυνατότητα Δημιουργίας Απεριόριστων Σελίδων.
 •     Δυνατότητα Δημιουργίας Απεριόριστων Κατηγοριών.
 •     Φιλοξενίας Ιστοσελίδας για Ένα (1) Έτος.
 •     Τεχνική Υποστήριξη για Ένα (1) Έτος.
 •     Εκπαίδευση στο Σύστημα Διαχείρισης.
 •     Καταχώρηση Domain για Δύο (2) Έτη.
 •     Σχεδιασμός Επαγγελματικού Λογότυπου.
 •     Πολυγλωσσική Δυνατότητα.
 •     Newsletter.
 •     Βασική Προώθηση Ιστοσελίδας.
 •     Φόρμα Επικοινωνίας.
 •     Gallery.
 •     Blog.
 •     Δωρεάν Κουπόνι Google Adwords.

3. Επιπλέον Υπηρεσίες
 •     Σχεδιασμός Banner
 •     Ενσωμάτωση Forum
 •     Μοναδικός Σχεδιασμός Newsletter Template
 •     Μοναδικός Σχεδιασμός Ιστοσελίδας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου